Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Seyhan Belediyespor’da beşte 5 sevinci

Seyhan Belediyespor’da beşte 5 sevinci

Seyhan Belediyespor’da beşte 5 sevinci

Seyhan Belediyespor’da beste 5 sevinci

Seyhan Belediyespor Kulübü geçtigimiz hafta sonu degisik branslarda elde ettigi 5 galibiyet ile dikkatleri üzerine çekti. Mavi-Beyazli ekibin, Hentbol, Voleybol (Kadin-Erkek), Basketbol ve Futbol takimlari rakiplerine sans tanimayarak basarili neticelerin altina imza attilar.

ERKEK HENTBOL TAKIMI IKINCI YARIDA KAYBETMIYOR

Hentbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden Seyhan Belediyespor Hentbol takimi geçtigimiz cumartesi günü Serinevler Spor Salonu’nda Tokat Gençlikspor sinavina çikti.

Mavi-Beyazlilar ligin ilk yarisinda deplasmanda yenildigi rakibi karsisinda iyi bir performans ortaya koyarak müsabakayi 40-29 kazanma basarisi gösterdi.

KADIN VE ERKEK VOLEYBOLCULAR HAFTAYI MUTLU KAPADI

Seyhan Belediyespor’un 2.Ligde mücadele eden Kadin ve Erkek Voleybol takimlari da haftayi galibiyet ile kapadi.  Kadinlar, Menderes Spor Salonu’nda konuk ettigi  Toros Üniversitesi Volgem Voleybol takimini’ni 3-2 yenerken Erkek takim ise deplasmanda Hatay temsilcisi lider Yesilkent Spor Kulübü’nü ayni skor ile maglup ederek çikisini sürdürdü.

BASKETBOLCULAR YINE FARKLI KAZANDI

Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde namaglup zirvede yer alan Seyhan Belediyespor Basketbol takimi Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda grubun iddiali ekipleri’nden Sertasspor Kulübü ile karsi karsiya geldi. Daha önceki haftalarda rakiplerini farkli yenen Mavi-Beyazli ekip bu mücadeleyi de 91-58 kayipsiz kapatarak sampiyonluga bir adim daha yaklasti.

FUTBOL TAKIMI CAN’LANDI

Süper Amatör Küme Futbol Liginde zirve mücadelesi veren Seyhan Belediyespor futbol takimi ise pazar günü K.K.Kardesler Stadi’nda güçlü rakibi Ülkügücü ile oynadigi 90 dakika mücadelesini genç futbolcusu Can’in attigi goller ile 2-0 kazanarak puanini 29’a yükseltti ve kalan haftalar için umut tazeledi. Mavi-Beyazlilar bu hafta sonu grubun iddiali ekipleri’nden Karaisalispor ile karsilasacak.

BASKAN AKAY’DAN TAM DESTEK

Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takimi Teknik Sorumlusu Mehmet Bilbek, Erkek Voleybol Takim Antrenörü Serdar Pehlivan, Kadin Voleybol Antrenörü Göksel Özbek, Erkek Basketbol Antrenörü Azizcan Ekici ve Futbol takim Antrenörü Fuad Kinali, sporun ve sporcunun her zaman yaninda olan ve ilçeki spor kulüpleri’nden de destegini esirgemeyen Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’a desteklerinden dolayi sporculari adina tesekkür ettiler.

 

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı